The Body Shop Kosovo

Kujdesi i Trupit Vegan

Kërkimi juaj për produkte vegane për trupin sapo u lehtësua shumë. Nga kujdesi për trupin vegan, sapuni vegan, kremrat hidratues veganë, larësit e trupit veganë, ne kemi rutinën e kujdesit për trupin tuaj të mbuluar deri në majë të këmbës. Provoni sapunin tonë shumë të dashur me Moringa – një sapun vegan që bën shumë shkumë në dush, i pasuruar me vajin e farës moringa të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë dhe i formuluar për t’u kujdesur për lëkurën tuaj. Dhe për shkak se hidratimi është i domosdoshëm, ne kemi shumë të mira hidratuese për të zgjedhur. Nëse jeni pas lumturisë me aromë tropikale, provoni Jogurtin tonë për trupin me Mango, ose për diçka më të qetë provoni Gjalpën tonë Shea 100% Natyral. Rezervoni banjën tuaj plot me produkte vegane për çdo rast.

Showing all 8 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.