The Body Shop Kosovo

Lëkura e Thatë dhe e Dehidratuar

A e dini se ka një ndryshim midis lëkurës së thatë dhe asaj të dehidratuar? Lëkurës së thatë i mungon yndyra ndërsa lëkurës së dehidratuar i mungon uji. Për lëkurë të thatë, ne rekomandojmë që të provoni Vajin tonë Rigjenerues Intensiv të Fytyrës Oils of Life™ Rev në mëngjes – ai shkrihet, duke ju lënë një përfundim të këndshëm të butë kadifeje. Pa ndjesi ngjitëse. Vetëm lëkurë e hidratuar, me pamje të shëndetshme. Ne gjithashtu rekomandojmë Kremin tonë Hidratues Intensiv me Vitaminë E, i cili është një kombinim i zgjuar i vitaminës E dhe vajit të farave të mjedrës. Ky kombinim i butë i jep lëkurës deri në 72 orë hidratim freskues. Për ata me lëkurë të dehidratuar, merrni Kremin tonë ikonik me Vitaminë E, i cili ndihmon në rivendosjen e hidratimit dhe mbajtjen e H20 shumë të nevojshëm. Vitamina E e përzier me vajin e farave të mjedrës dhe acidin hialuronik, bën një grusht të etur kundër dehidratimit. Rezultati? Lëkura elastike me erë të ëmbël dhe të kënaqshme.

Showing all 13 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.