The Body Shop Kosovo

Shiko të gjitha për trupin

Le të flasim për banjën dhe kujdesin për trupin – të dyja shkojnë dorë për dore. Dhe linja jonë është e mbushur me produkte të bukura për trupin. Gjërat e mira që lëkura juaj ka nevojë që të duket dhe të ndjehet më e shëndetshme. Gjalp trupi? Po. Xhel dushi? Po. Sapun kokosi? Po po po. Ne gjithashtu kemi një Rrjetë Dushi që zbut trupin, sepse jemi të vetëdijshëm që problemet e larjes dhe eksfolijimit mund të bëjnë një ndryshim në ditën tuaj. Shikoni të gjitha produktet dhe gjërat e trupit këtu. Sillni flluskat.

Showing all 7 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.