The Body Shop Kosovo

Faqet

Një prekje ngjyre në mollëzat e faqeve tuaja mund t’ju japë atë ngritjen e vogël që po kërkoni. Gama jonë e produkteve të makeup-it të faqeve do t’ju japë ngjyrën perfekte. Ne kemi tone bronzi dhe nuanca natyrale blush-i, ose nëse jeni pas një shkëlqimi që bie në sy, ne kemi blush-e me shkëlqim për ju. Dhe nëse jeni duke kërkuar për një hero shumëfunksional që do t’ju japë faqeve dhe buzëve një ngjyrim, provoni Lip and Cheek Stain (nuk mund të gjeni një dyshe më të mirë). Kur bëhet fjalë për pluhurat, mos harroni se aplikimi është gjithçka: sfumoni si një artist me furçën tonë Blusher. Nuk ka faqe kllouni këtu!

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.