The Body Shop Kosovo

Kremra, maska, vajra nate

Lëkura juaj meriton të përkëdhelet, dhe ne jemi këtu për t’ju ndihmuar me gamën tonë të produkteve për kujdesin e lëkurës brenda natës. Nga maskat e gjumit te kremrat tona më të mira të natës, maskat e natës dhe locionet, të gjitha janë këtu për t’ju ndihmuar të dukeni si vetja juaj më e mirë. Yin në yang të një kremi të mirë dite, maskat brenda natës janë perfekte për kur ju keni qenë i dobët në kapjen e atyre zzz. E mira? Hidratuesit tanë, siç është kremi ynë ikonik i Vitaminës E të Natës, do të bëjnë punën e vështirë për ju duke ndihmuar në rifreskimin e lëkurës tuaj ndërsa po flini bukurinë tuaj. Lexoni udhëzuesin tonë për kremrat më të mira të natës.

Showing all 12 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.