The Body Shop Kosovo

Ndriço Lëkurën e Lodhur

Një hap i madh drejt fitimit të lëkurës së ndritshme është gjetja e kujdesit të duhur për lëkurën. Për fat të mirë, produktet tona me Vitaminë C dhe Oils of Life™ janë këtu për t’ju ndihmuar. Lëkura e lodhur shpesh kërkon vetëm një nxitje hidratimi dhe nëse jeni lodhur së dukuri … të lodhur, atëherë është koha të takoni miqtë tuaj. Nga Hidratuesi ynë i Rritjes së Shkëlqimit me Vitaminë C te Kremrat Intensivisht Revitalizuese Oils of Life™, ne kemi një koleksion të tërë produktesh për të ndihmuar në transformimin e lëkurës pa jetë. Lëreni lodhjen pas dhe filloni përsëri me rutinën tuaj të re dhe të fuqishme të kujdesit për lëkurën.

Showing all 15 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.