The Body Shop Kosovo

Më të shiturat

Më të shiturit si Hemp Hand Protector, Gjalpi Ushqyes për Trupin me Kokos dhe Shampoja kundër Zbokthit me Xhenxhefil kanë fluturuar nga raftet tona dhe në shtëpitë tuaja më shpejt sesa mund të thoni … bestseller. Nga produktet për duart, lëkurën, buzët dhe flokët tuaj, produktet tona më të njohura do ti keni këtu. Nëse buzët mat janë gjëja juaj e preferuar, provoni Buzëkuqët tanë Mat. Ata janë pasuruar me dyllë bletësh dhe vaj të arrave të Brazilit të Komunitetit të Tregëtisë së Drejtë për një ndjesi të lehtë dhe përfundim që zgjat. Disa nga produktet tona më të mira janë bestseller për një arsye – mos e merrni vetëm fjalën tone për bazë! Shikoni gjithashtu vlerësimet dhe përshtypjet e klientëve tanë.

Showing all 12 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.