The Body Shop Kosovo

Kujdesi për Lëkurën me Tea Tree

Llojet e lëkurës të yndyrshme dhe me tendencë akneike, dëgjoni. Linja jonë e kujdesit për lëkurën me Tea Tree është këtu për fytyrën tuaj. Pasuruar me vajin tea tree të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë nga gjethet që distilohen me avull në Kenia, secili prej produkteve të lëkurës sonë të vajit me tea tree do të ndihmojë fytyrën tuaj me puçrra dhe do të sjellë shkëlqimin. Pavarësisht nëse po filloni mëngjesin tuaj me larësin e fytyrës Skin Clearing Facial Wash, po shënjestroni aknet me Vajin tonë Tea Tree ose duke u hidratuar me hidratuesin tonë Tea Tree In-Control Hydrator, nuk mund të ketë asnjë gabim, ju do të ndihmoni në pastrimin e gjërave. Gjeni kombinimin tuaj ideal të produkteve tona të kujdesit të lëkurës me Tea Tree për lëkurën tuaj me pamje më të pastër dhe lini njollat dhe puçrrat pas!

Showing 1–20 of 26 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.