The Body Shop Kosovo

Blini për kujdesin perfekt për flokët tuaja

Ngrini duart lart nëse do donit një ditë të mirë flokësh çdo ditë! Edhe Ne kështu menduam. Flokët tona kanë një ndikim të madh në humorin tonë, kështu që ne kemi marrë frymëzim nga natyra për t’ju sjellë shampo, balsam, maska dhe serume vërtet efektive që do të përballojnë çdo dramë që kalojnë flokët tuaja. Ne e kuptojmë – keni mjaft për të bërë çdo ditë pa u lodhur me flokët tuaj. Kjo është arsyeja pse ne kemi bërë linja për kujdesin e flokëve për çdo lloj floku, kështu që ju mund të zgjidhni linjën e duhur për ju dhe të vendoseni në një rutinë të thjeshtë dhe efektive. Këshilla të shpejta për të gjetur linjën tuaj perfekte të kujdesit për flokët: Banania është produkti ynë vërtet ushqyes për flokë të thatë. Rutina e kujdesit për flokët me Ginger është për skalpet e thatë (Shampoja me xhenxhefil është një nga produktet tona më të shitura, ndonjëherë) dhe Fuji Green Tea ™ ndihmon në pastrimin dhe rifreskimin e skalpit. Mbetet vetëm të hidhni pas flokët sikur thjesht nuk ju intereson.

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.