The Body Shop Kosovo

Serume & Locione Esenciale

Thuaj përshëndetje për një nxitje të shkëlqyer në një shishe të vogël. Pika të vogla kënaqësie, serumet, vajrat dhe esencat tona të fytyrës ndihmojnë me të gjitha llojet e përfitimeve të kujdesit të lëkurës, pavarësisht nga lloji i lëkurës suaj. Duke qenë ndërmjet hapave tuaj tonifikues dhe hidratues, vajrat tanë më të mirë të fytyrës ndihmojnë në rritjen e parasë. Shtoni në rutinën tuaj të përditshme serumin për zbulimin e shkëlqimit të vitaminës C, të forcuar me fuqinë e bakuchiolit për lëkurë të njëtrajtshme dhe me shkëlqim. Pse të mos provoni serumin vegan për fytyrën, Edelweiss Daily Serum Concentrate, për të ndihmuar në përmirësimin e strukturës dhe shkëlqimit të lëkurës. Serume sublime hidratuese – po ju lutem!

Showing all 16 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.