The Body Shop Kosovo

Vitamin C

Ju dëgjuam duke thënë: ‘Jam lodhur me fytyrën time pa jetë’? Këtu vjen ndihma nga linja jonë e kujdesit të lëkurës me vitaminë C. Ashtu si me ngjyrën që ka vitamina C – portokalli – këtu ka një shkëlqim të madh për lëkurën e lodhur dhe pa jetë. Vitamina C për fytyrën është e mbushur me manaferrat camu camu, një burim i pasur i vitaminës C për lëkurën nga Nëna Natyrë. Buzëqeshni kur zbuloni shkëlqimin e Vitamin C Glow Revealing Liquid Peel, ku papastërtitë fjalë për fjalë largohen nga fytyra juaj. Dhe, oh ditët e mia, kjo linjë dëshiron të rikthejë atë buzëqeshje rrezatuese në fytyrën tuaj duke hidratuar lëkurën tuaj dhe duke kthyer shkëlqimin tuaj përsëri.

Showing all 12 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.