The Body Shop Kosovo

Dhurata Aromatike

Aromat bëjnë dhurata perfekte për të dashurit tuaj. Këshilla jonë kryesore kur dhurojmë një aromë është të mendojmë vërtet për ata që janë dhe më pas ta kombinojmë me një aromë. Pikante? Të ngrohtë? Të freskëta? E embel? Sensuale? Tani e keni këtë në mendje, setet tona të dhuratave të parfumeve janë thjesht dhurata për dikë shoqëror. Kompletet tona më të shitura të aromave White Musk® jemi të sigurt se do t’i gëzojnë ato me aromë gjatë gjithë ditës. Nëse jeni pas një aromë të freskët dhe me lule, provoni gamën tonë esenciale japoneze, ajo është e mbushur me lulet e qershisë japoneze, me nota të manjolës së ëmbël dhe drurit hinoki. Shishet tona të qelqit me ngjyra të pakta të lumturisë aromatike janë dhuratat ideale aromatike.

Showing 1–20 of 59 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.