The Body Shop Kosovo

Flokë me Tendencë për Dëmtim

Ka një numër arsyesh pse flokët tanë mund të duken të thatë, të lodhur dhe të dëmtuar. Le ta pranojmë, të gjithë ua kemi bërë flokëve tona: kemi përdorur pjaster pa mbrojtje nga nxehtësia, larje të tepërta ose i kemi shmangur prerjet e prapambetura. Ju prezantojmë gamën tonë të shampove për flokët, balsamin dhe produktet e kujdesit për flokët të formuluara me flokët e dëmtuar në mendje. Ne kemi shampo për të ndihmuar dëmtimin e flokëve dhe balsame për të ndihmuar në riparimin e flokëve dhe në shfaqjen e majave të ndara. Një maskë ushqyese për flokët dy herë në javë ndihmon në parandalimin e dëmtimit të flokëve gjithashtu. Provoni maskën tonë të flokëve me gjalpë rigjeneruese Shea me shampon dhe balsamin tonë me gjalp Shea. Ose provoni Vajin tonë të Kokosit Brilliantly Nourishing Pre-Shampoo Oil për një dozë shtesë të kujdesit.

Showing all 9 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.