The Body Shop Kosovo

Beauty Advent Calendars

Numëroni ditët deri në Krishtlindje me Advent Kalendarët tanë të rinj të bukurisë. Frymëzuar nga partnerët tanë të Tregtisë së Drejtë në Komunitet, çdo Advent Kalendar feston gratë që ndihmojnë në prodhimin e përbërësve që i japin dashuri trupit, të cilat gjenden në produktet tona. Hapni derën për dozën tuaj të përditshme të mirësisë me Kutinë tonë të dëshirave, Kutinë e mrekullive ose Kutinë e dëshirave dhe mrekullive.

Showing all 3 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.