The Body Shop Kosovo

Jamaican Black Castor Oil

Jini të sigurt në kaçurrelat tuaja me linjën tonë të kujdesit për flokët me vaj kastori të zi xhamajkane. Nga kondicioneri ynë pastrues – shampo, i cili heq akumulimin e produktit dhe ndihmon në zbërthimin, te maska jonë me hidratim intensiv, e cila kushtëzon thellësisht kaçurrelat dhe mbështjelljet e thata. Linjs është testuar dhe rishikuar në një larmi kaçurrelash dhe është pasuruar me gjalpë shea të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit dhe proteina vegane keratine. Për flokë të përcaktuara, që ndihen më të fortë dhe të hidratuar.

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.