The Body Shop Kosovo

Lëkura Sensitive

Kjo është për të gjithë shpirtrat e ndjeshëm kudo. Dhe me këtë, nënkuptojmë lëkurën tuaj të thatë dhe të ndjeshme. Nëse keni lëkurë të ndjeshme, atëherë e dini si është: lëkura e thatë dhe që kruhet nuk është aq argëtuese. Por lajmi i mirë është që ju jeni në vendin e duhur. Spoiler: ju jeni gati të takoni mikun tuaj të ri më të mirë. Linja jonë e kujdesit për lëkurën me Aloe ka kremin hidratues të përsosur për lëkurë të ndjeshme, Një margaritar i fundit i mençurisë, Kremi Hidratues me Vitaminë E në gamën tonë të vitaminës E është kremi më i mirë për fytyrën me lëkurë të ndjeshme. E shikoni? Nuk është aq keq. Mësoni si ta doni lëkurën tuaj me udhëzuesin tonë të Lëkurës së Ndjeshme.

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.