The Body Shop Kosovo

Dhurata për Meshkuj

Gjetja e dhuratave për të sapo u lehtësua shumë. Ne kemi kuruar një përzgjedhje dhuratash për meshkuj të paketuara me produkte për përkëdhelje, sprucime, shkumim, spërkatje, higjenë dhe më shumë. A është ai një i fiksuar për kujdesin e lëkurës? Njihuni me dhuratat tona të kujdesit për lëkurën. Ndoshta ai është një yll në kuzhinë, pse të mos e trajtoni me dhuratat tona të kujdesit të duarve për të mbajtur duart e tij në formën më të mirë. Për çdo lloj mjekre, diçka nga koleksioni ynë Maca Root është një zgjedhje e sigurt. Dhe së fundmi, sfera jonë e preferuar e aromës: aromë White Musk® për burra, koka kthehet në çdo sprucim! Dyqani ynë i dhuratave për meshkuj është i hapur për biznes.

Showing 1–20 of 76 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.