The Body Shop Kosovo

Flokë me Tendencë për Yndyrosje

Le të bisedojmë për flokët të prirur për t’u yndyrosur. Është një dukuri e natyrshme dhe shpesh e trashëguar nga më të afërmit dhe më të dashurit tonë, për të mos u ngatërruar me flokët e yndyrshëm, të cilat shpesh shkaktohen nga faktorë të jashtëm – ushtrimet me djersitje dhe grumbullimi i shumë produkteve. Shampoja jonë freskuese pastruese – Fuji Green Tea™ Refreshingly Purifying Shampoo -formuluar për flokë normale në të yndyrshme – ndihmon në rutinën tuaj në dush për flokë me ndjesi të pastër. Dhe ndiqeni më tej me Balsamin Fuji Green Green ™ Refreshingly Hydrating për flokë dhe skalp më të shëndetshëm. Për flokë që ndihen të pastra.

Showing all 3 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.