The Body Shop Kosovo

Eau De Toilette

Ne dëshirojmë ta konsiderojmë një Eau de Toilette si kushëririn veror të Eau de Parfum. Është një aromë më e lehtë, e freskët, për t’u hedhur kur doni një sprucim më delikat. Ne kemi krijuar një gamë të Eaux de Toilette për të gjitha shijet. Aromat tona përfshijnë variante nga familjet tona të preferuara – White Musk®, Coconut, Fuji Green Tea™ dhe aroma të frymëzuara nga frutat. Por, nëse jeni duke kërkuar diçka pak unike, provoni Eau de Toilette Black Musk. Është aroma jonë më e thellë, e errët, sensuale, e myshkut – një kënaqësi e vërtetë për hundën. Mbajini në çantën tuaj për riaplikim të aromave gjatë gjithë ditës.

Showing 1–20 of 36 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.