The Body Shop Kosovo

Edelweiss

Zbuloni sekretin për lëkurë më të lëmuar me linjën tonë të re për kujdesin e lëkurës Edelweiss. Ashtu si Drops of Youth™, por edhe më mirë, tani i pasuruar me përqendrim të dyfishtë të edelweiss. Formulat tona ndihmojnë në pastrimin e butë të ndotësve të ambientit dhe ndihmojnë në mbrojtjen e lëkurës nga ndotja. Aplikoni disa pika të koncentratit tonë të serumit ditor Edelweiss. E bërë me 99% përbërës me origjinë natyrale, ndihmon për të zbutur dhe mbrojtur lëkurën tuaj, duke ofruar hidratim 24 orë.

Showing all 12 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.