The Body Shop Kosovo

Shikoni të Gjitha Dhuratat

Në gjueti për diçka për dikë të veçantë? Për një mik që interesohet për buzët, buzëkuqi ynë Color Crush ka emrin e tij në të. Për ata që janë të fiksuar pas kujdesit për lëkurën, diapazoni ynë i maskave të fytyrës është një ide e mirë. Shikoni edhe setet tona të dhuratave: grupe dhuratash për kujdesin për trupin, dhurata aromatike, sete duarsh dhe thonjsh dhe më shumë. Tregojuni atyre se i njihni me diçka nga zgjedhja jonë e dhuratave të kuruara me kujdes. Shikoni të gjitha dhuratat këtu.

Showing 1–20 of 114 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.