The Body Shop Kosovo

Ginger

Kur gjërat thahen, linja jonë për flokët Ginger është e duhura. Shikoni produktin tonë ikonik më të shitur, Shampo kundër Zbokthit me Xhenxhefil. Pse kaq e famshme? Është i përzier me vaj esencial xhenxhefili dhe i mbushur me lëvore thupre, ekstrakte shelgu të bardhë dhe aloe vera organike të Komunitetit të Tregëtisë së Drejtë. Më pas, Balsami ynë për Kujdesin e Skalpit me Xhenxhefil. Produkti ynë vërtet I butë do të kalojë nëpër flokët tuaja në pak kohë. Ky kombinim i kujdesit të flokëve me xhenxhefil është formuluar për të mbajtur flokët tuaj të duken më të shëndetshëm, dhe skalpin tuaj të freskët dhe të qetë. Për të mos përmendur aromën e tij pikante ekzotike. Për rrënjë të çrregullta, ka shumë për të ofruar.

Showing all 6 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.