The Body Shop Kosovo

Flokë pa Jetë

A po fillojnë flokët tuaj të duken pak të lodhur? Ashtu si dehidratimi ndikon në lëkurën tuaj, ndikon edhe në flokët tuaj. Po, me pak fjalë, nëse keni ngadalësuar marrjen e perimeve dhe ujit, flokët tuaj do të marrin goditjen. (Kujdes, flokë të lodhur). Nëse flokët tuaja po duken pak pa shkëlqim ose nëse keni vendosur të merrni një ditë pushim, ju keni ardhur në vendin e duhur. Linja jonë e produkteve për flokët është këtu për t’ju ndihmuar t’u jepni flokëve tuaj shkëlqimin e duhur. Shampoja jonë nr.1 për flokë të lodhur është Strawberry Clearly Glossing Shampoo, dhe pse të mos vazhdoni atë trajtim të flokëve të lodhur me Balsamin Strawberry Clearly Glossing. Super!

Showing all 12 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.