The Body Shop Kosovo

Vitamin E

Me një popullaritet që ka vazhduar që kur kremi ynë hidratues ikonik me Vitaminë E u zbulua për herë të parë në vitet 1970, deri më sot linja jonë premton të ndihmojë të gjitha llojet e lëkurës të ndjehen sikur hidratimi është këtu për të qëndruar. Zbuloni vitaminën E për lëkurën dhe jepini një dorë ndihme me të preferuarat tona si Larësi Kremoz dhe Toneri Hidratues – shtojini në rutinën tuaj të kujdesit për fytyrën për të marrë efektet e vitaminës E. Edhe trupi juaj mund ta ndiejë dashuri me një ikonë tjetër të The Body Shop, Gjalpin tone të Trupit Ushqyes me Vitaminë E. Një favorit afatgjatë në dekada, me përfitimet e qëndrueshme të vitaminës E – kjo është linja e duhur.

Showing 1–20 of 21 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.