The Body Shop Kosovo

Blini produkte për Banjën & Trupin

Trupi ynë i palodhur gjithmonë meriton pak kujdes dhe një zhytje luksoze. Produktet tona të trupit i duan gjinjtë, tulet, dhe çdo pjesë tuajën në të njëjtën masë. Kështu që shijoni një zhytje pa ndjesinë e fajit në larësat dhe scrub-et tona gjallëruese të trupit, dhe Gjalpërat Legjendarë të Trupit – Gjalpi i Trupit me Mango ishte origjinali dhe ka një vend të veçantë në zemrat tona. Keni kohë për një seancë më të gjatë të kujdesit për trupin? Vazhdoni me trajtimet spa në shtëpi me koleksionin tonë ultra-indulgjent Spa of the World ose ndjehuni mire me disa trajtime në vaskë – ne e duam Jogurtin tonë të Trupit me Qumësht Bajameje, që ta lë lëkurën të butë dhe të qetësuar. Në vend të petaleve të freskëta të trëndafilave në banjën tuaj – pak rrëmujë, për të qenë i sinqertë – ka gjithmonë një gamë të kujdesit për trupin me Trëndafil Britanik për t’ju lënë të vini erë si një tufë lulesh. Lëkura juaj do ta përthithë menjëherë dhe trupi juaj do të thotë, ahhh, faleminderit.

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.