The Body Shop Kosovo

Edicion special

Jepini trupit pak dashuri vere me edicionet tona të veçanta me tekstura të reja emocionuese. Aromat tona freskuese të verës nuk do të jenë këtu për shumë kohë, prandaj kapni këta heronj ekskluzivë të bukurisë ndërkohë që mundeni. Linja jonë me mjedër të freskët, edicion i limituar përmban gjalpin tonë të ri Whipped Body Butter dhe Scrub-in e Trupit, që e lenë lëkurën e etur të ndjehet e freskuar. Vërtet me lëng, është e bërë me vajin e farës së mjedrës dhe ekstraktin e frutave, dhe ka aromë ashtu si një kuti me mjedra të freskëta. Jogurti ynë I Trupit Cool Daisy, Xhel Dushi dhe Misti Hidratues i Trupit ka një aromë të freskët lulesh, të përsosur për verën. E pasuruar me ekstrakt të margaritës, ju lë të vini erë si një fushë me lule dhe hidraton lëkurën e verës.

Showing 1–20 of 39 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.