The Body Shop Kosovo

Black Musk

Është një aromë edhe më e thellë, më e errët dhe më sensuale që ne krijuam, me një sërë shishesh të zeza aq tërheqëse, edhe pse më të ashpra, sesa koleksioni ynë White Musk. Është një aromë e kundërshtuese, me notat e buta dhe delikate të dardhës bambinella, piper rozë dhe bergamot ndaj prekjeve të forta drusore. Thuajini lamtumirë gjunjëve dhe bërrylave të thatë me Locionin tonë të Trupit Black Musk. Linja Black Musk ju sjell një erë gëzimi me produkte aromatike me aromën ikonike të Muskut të Zi. E fundit por jo më pak e rëndësishme, linja jonë Black Musk Night Bloom gjithmonë ka efektin e saj freskues dhe qëndrues.

Showing all 14 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.