The Body Shop Kosovo

Të reja

Çfarë ka të re në bukurinë? Na vjen shumë mirë që pyetët. Këtu nuk do të gjeni asgjë përveç produkteve tona më të reja të bukurisë dhe produkteve më të reja që presin të zbulohen. Zbuloni Make Up të ri. Krijuar për të gjith, fuqizuar nga përbërës që e duan lëkurën. Eksploroni koleksionin tonë të ri të aromave, Full Flowers, të krijuar me ekstrakte të çmuara të luleve natyrore. Vazhdoni, hidhni një sy përreth dhe vazhdoni të kontrolloni për ardhjet tona të reja.

Showing 1–20 of 38 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.