The Body Shop Kosovo

Flokë me Tendencë për Elektrizim

Frizz. Të gjithë jemi të prirur për elektrizim, pavarësisht nga lloji i flokëve. Ndërsa pak frizz mund të jenë një plus, duke i dhënë trup, strukturë dhe personalitet flokëve tuaj, ka disa raste kur doni të mbani nën kontroll. Nga flokët e hollë te flokët kaçurrelë, koleksioni ynë i produkteve të flokëve të elektrizuar është këtu për t’ju ndihmuar të zbutni flokët tuaja. Pasuruar me pure organike të bananes nga Ekuadori, Shampoja dhe Balsami ynë Banana Truly Nourishing, i ndjekur nga Maska jonë e Flokëve me Truly Nourishing, do të ndihmojë në ushqimin e flokëve me mirësinë e bananes do të zbutin elektrizimin kokëfortë. Nëse jeni adhurues të produkteve me vaj kokosi, provoni Vajin e Kokosit Vajin e Kokosit Brilliantly Nourishing Pre-Shampoo Hair Oil. Lamtumirë, elektrizim bezdisës!

Showing all 2 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.