The Body Shop Kosovo

Shiko të gjitha për fytyrën

Fytyra juaj e mrekullueshme, unike-si ju. Shtëpi e mbi njëzet shprehive mahnitëse. E lumtur, e trishtuar, sfiduese ose e shkujdesur – ne mendojmë se pamja juaj është goxha e bukur. Ekspozuar heroikisht në mjedisin e jashtëm dhe në ambientet e brendshme, një arsye më tepër për ta lavdëruar atë me pak përkujdesje. Shikoni të gjitha produktet tona të fytyrës, pavarësisht nëse jeni duke kërkuar diçka pastruese, hidratuese ose përkëdhelëse. Dhe për më tepër, produktet tona të fytyrës nuk do të shkojnë në raftet tona nëse nuk plotësojnë standardet tona të larta të përqafimit të pemëve.

Showing 1–20 of 42 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.