The Body Shop Kosovo

Më të vlerësuarat

Njihuni me produktet tona më të vlerësuara të makeup-it, kujdesit për lëkurën dhe produkteve të tjera të bukurisë. Këto janë të preferuarat e klientëve: Gjalpi i Trupit, larësat, locionet e trupit dhe më shumë të gjitha në një vend. Nëse e doni, bërtisni këtu, pasi bota meriton ta dijë. Jepni vlerësimet dhe përshtypjet tuaja për gjithçka, nga kremi ynë ikonik i natës me Vitaminë E te sapunët tuaj të preferuar (po ju kujtojmë Fuji Green Tea ™ Exfoliating Soap), Gjalpin e Trupit (përshëndetje hidratim) dhe scrub-et e trupit për të cilat betoheni. Gjetët diçka? Gjeni se çfarë thonë kritikët dhe përdoruesit e bukurisë për produktet tona këtu.

Showing 1–20 of 26 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.