The Body Shop Kosovo

Stilimi i Flokëve

Ndërsa të gjithë dëshirojmë që çdo ditë të jetë një ditë e mirë për flokët, nuk mund të bekohemi 24/7. Për fat të mirë, produktet tona të stilimit të flokëve janë formuluar për t’ju ndihmuar. Shikoni nëpër produktet tona të stilimit të flokëve për gjithçka, nga shampot e frymëzuara nga natyra te balsamet ushqyese. Flokë të ngatërruara dhe të pabindura? Përdorni një maskë flokësh një herë në javë për të ndihmuar në shkëlqimin e qëndrueshëm, Maska jonë e flokëve Banana Truly Nourishing Hair do të bëjë hilen. Dhe për ato ditë kur flokët tuaj janë me të vërtetë të etur? Provoni Serumin tonë Grapeseed Glossing dhe Coconut Oil Hair Shine – që të dyja janë formuluar për t’ju ndihmuar të ushqeni flokët tuaja për flokë mëndafshi dhe më të lumtura. Hidhini flokët pas për pamje të shëndetshme.

Showing all 8 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.