The Body Shop Kosovo

BODY BUTTER (1+1)

Përfito nga oferta 1+1, blej një gjalpë trupi 200ml dhe merr falas gjalpë trupi 50ml.

Hidhi një sy këtyre produkteve...

Po këto i ke parë?

Love Your Body Club

Bashkohu me klubin tonë të Besnikërisë

KORRIK

TRUPI & SHPIRTI

Jeta është e shkurtër dhe trupi juaj është i bukur. Ju nuk jeni një smartphone dhe nuk keni nevojë për përditësime. Por nëse doni të jeni gjithmonë në drejtimin e duhur, ne kemi mbledhur këshillat nga ekspertët tanë në një vend të vetëm. Uluni, merrni një snack dhe shijoni leximin.

ALWAYS_ON_LANDING_WINTER_HAIRCARE_2_INRSAPS682 (1)

Nga këshillat për llojin tuaj specifik të lëkurës e deri tek gjërat që duhen bërë dhe nuk duhen bërë për flokët, lexoni këshillat e ekspertëve tanë për trajtimin me dashuri të trupit dhe shpirtit tuaj.

46510457749534

Nga këshillat për llojin tuaj specifik të lëkurës e deri tek gjërat që duhen bërë dhe nuk duhen bërë për flokët, lexoni këshillat e ekspertëve tanë për trajtimin me dashuri të trupit dhe shpirtit tuaj.

ALWAYS_ON_LANDING_WINTER_HAIRCARE_2_INRSAPS682 (1)

shkëlqe me dashuri për veten

Zbuloni pse aktivistja Jameela Jamil dhe të tjerët i janë bashkuar misionit tonë të dashurisë për veten.

SHKËLQE ME DASHURI PËR VETEN

Zbuloni pse aktivistja Jameela Jamil dhe të tjerët i janë bashkuar misionit tonë të dashurisë për veten.

Këshillat tona...

Trupi & Shpirti

Jeta është e shkurtër dhe trupi juaj është i bukur. Ju nuk jeni një smartphone dhe nuk keni nevojë për një azhurnim.

Si ta mbrojme lekuren nga dielli

Shi apo diell, është thelbësore të mbroni lëkurën tuaj nga dielli çdo ditë – kjo do të thotë të përdorni një produkt dedikuar mbrojtjes me SPF.

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.