The Body Shop Kosovo

Linja Sezonale për Kujdesin e Trupit

Këtë vit po ju sjellim Spiced Orange dhe Wild Pine për kujdesin tuaj të preferuar të trupit. Por pse të zgjidhni kur mund të keni më të mirën nga të dyja? Ushqeni lëkurën tuaj të etur të dimrit me gjalpë trupi Spiced Orange dhe kënaquni shqisat tuaja me një spërkatje freskuese të ujit tualeti Wild Pine.

Showing all 17 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.