The Body Shop Kosovo

Wellness

Ndihmoni për të sjellë ekuilibër në mendjen dhe trupin tuaj me linjën tonë të re Wellness, të krijuar për t’ju ndihmuar të rimbusheni, të relaksoheni dhe të ri-energjizoheni si dhe të përgatiteni për çdo gjë që jeta ju hedh përpara. Sleep, Boost dhe Breathe janë tre rutinat tona të reja, të pasuruara me 100% vajra esencialë natyralë dhe të përbëra me të paktën 90% përbërës me origjinë natyrale. Ata madje janë të certifikuar vegan dhe vijnë në kavanoza dhe shishe nga qelqi dhe alumini të riciklueshme.*

Showing 1–20 of 29 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.