The Body Shop Kosovo

Scrub-e

Ohh, ne e duam një scrub të mirë. Dhe për ato ditë kur ju jeni duke kërkuar për një scrub luksoz eksfoliues trupi, ne kemi të duhurin. Njihuni me një gamë të lumtur scrub-esh që shkrijnë në trupin tuaj, me scrub-e trupi dhe eksfoliues trupi, për t’i përdorur me mjetet tona të trupit dhe aksesorët për dush dhe banjë. E mira? Të gjithë scrub-et tona për trupin janë të pasuruar me një përbërës të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë, si Scrub-i i Trupit Shea dhe Scrub-i Spa of the World™ African Ximenia, të dy të pasuruar me gjalp shea nga Gana. Po këmbët e lodhura? Provoni Scrub-in e Trupit Eksfoliues Kremoz me Kokos për të sjellë këmbët tuaja në formë. Scrub-e me bollëk!

Showing all 20 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.