The Body Shop Kosovo

Aksesorë dhe Vegla

Lustrues trupi? Limë këmbësh? Rrjetë Eksfoliuese Dushi? Pak përkëdhelje për trupin nuk ka lënduar kurrë askënd. Dhe të gjithë e dimë se sa e rëndësishme është, të lëmë mënjanë pak kohë për kujdesin ndaj vetes. Përgatitni trupin tuaj në përsosmëri me linjën tonë të mjeteve dhe aksesorëve të banjës dhe dushit. Këtu do të gjeni gjithçka, nga sfungjerët e banjës (ose sfungjerët e dushit nëse preferoni) te pastruesit e trupit për dush te lidhëset e flokëve të dushit – të gjitha perfekte për ritualet tuaja të vetë-kujdesit. Po kërkoni diçka për duar të etura? Qetësoni lëkurën e thatë me Dorezat Hidratuese për një trajtim të bukur dhe luksoz. Mos harroni qirinjtë!

Showing 1–20 of 25 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.