The Body Shop Kosovo

Dhurata për Kujdesin e Lëkurës

Ne kujdesemi për lëkurën dhe mendojmë se dhuratat për kujdesin e lëkurës bëjnë dhurata të shkëlqyera. Edicioni ynë i dhuratave të shpëtimtarëve të lëkurës është këtu për t’ju ndihmuar të gjeni kremin hidratues, pastrues, eksfoliues, serum dhe më shumë për të gjithë njerëzit tuaj të preferuar. Nëse një zog i vogël ju tha që ata e duan gamën tonë Tea Tree, hidhini një sy në një numër kompletesh dhuratash dhe produktesh Tea Tree. Një mik që duket se është zhytur në një maskë fytyre sa herë që bisedoni me video? Gama jonë e maskave të fytyrës është e dukshme. Zotërinj, edhe për ju kemi menduar. Apo ndoshta Kompletin tone të butë me aromë White Musk® për Meshkuj. Dhurata për kujdesin e lëkurës, shënoni!

Showing 1–20 of 51 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.