The Body Shop Kosovo

Lërini sytë tuaj të flasin me linjën tonë të syve dhe të vetullave. Produkte per sy dhe vetulla nga lapsat e deri tek stiluesit e lengshem te vetullave, me ngjyre apo pa.

Showing all 17 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.