The Body Shop Kosovo

Aroma për Femra

Ashtu si gjetja e nuancës së duhur të fondatintës, edhe zgjedhja e një arome mund të jetë një punë e ndërlikuar. Nëse jeni duke kërkuar një aromë femërore për një person të veçantë në jetën tuaj, kjo gjë mund të jetë vështirë. Në gamën tonë të parfumeve për femra, ju mund të gjeni aromën e duhur për këdo. Nëse kërkoni një aromë lulesh, shkoni te Misti ynë White Musk® ose tek Japanese Cherry Blossom. Shishet prej qelqi me stil të bukur, retro, janë gjithmonë një ide e mirë. Dhe Eau de Parfum-i ynë ikonik White Musk® është një aromë me pëlqyeshmëri të garantuar. E nese e doni për dhuratë, pavarësisht stilit të saj, aromën e saj të re do ta gjeni këtu.

Showing 1–20 of 52 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.