The Body Shop Kosovo

Bath bombs & bubbles

Pushoni, çlodhuni. Këtu është një dhuratë e vogël kohe dhe hapësire – është thjesht gjëja që ju nevojitet. Lëreni mendjen tuaj të arratiset dhe të thithë qetësinë e ëmbël me bombat tona të banjës dhe përzierjet e banjës me flluska. Jeni të mirëpritur. Kthejeni banjën e përulur në një sesion luksoz spa-je me linjën tonë të shkumave të banjës dhe flluskave të banjës. Thith streset e ditës me përzierjen tonë Berry Bath Blend, Mango Bath Blend ose Pear Bath Blend. Angazhoni shqisat tuaja me arrë kokosi të butë, mango frutore ose aroma lulesh moringa me koleksionin tonë të bath bombs me flluska.

Showing all 19 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.