The Body Shop Kosovo

Krem Duarsh

Duart që punojnë fort kanë nevojë për pak kujdes dhe dashuri. Pavarësisht nëse jeni duke larë enët, duke shfletuar në telefon ose punë të tjera, kur bëhet fjalë për lëkurën tuaj, ne mund t’ju japim një dorë ndihme. Të gjithë e dimë se sa e rëndësishme është të mbash lëkurën të hidratuar, dhe kjo bëhet më e komplikuar në muajt e ftohtë. Linja jonë e hidratuesve të duarve janë këtu për t’ju ndihmuar t’u dhuroni duarve tuaja një përqafim shumë të nevojshëm hidratimin. Nga kremrat e duarve, siç është Mbrojtësi ynë i Duarve me Kërp, te linja jonë e mini kremrave të duarve (e përsosur për tu futur në çantën tuaj të dorës), e kemi mbuluar hidratimin e duarve. Thuajuni lamtumirë duarve të thata.

Showing 1–20 of 27 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.