The Body Shop Kosovo

Dhurata për Trupin dhe Banjën

Kush nuk do pak përkëdhelje? Kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar një gamë dhuratash për banjën dhe trupin në të cilat mund të zhyten të dashurit tuaj (ose ju). Lërini të lëshohen me setet tona të dhuratave për banjë, të cilat shfaqin produkte nga disa prej linjave tona të preferuara – Arra e Kokosit dhe Shea për të përmendur disa. Kompletet tona të dhuratave për dush përfshijnë produktet tona më të shitura për banjën dhe kujdesin për trupin nga diapazoni i Qumështit dhe Mjaltit Qetësues të Bajames. Gjeni grupe dhuratash për banjë dhe trup për meshkuj, femra apo edhe mësuesit e preferuar. Lërini të futin këmbët në vaskë, ose pastrojeni ditën me një krem dushi luksoz. Dhe relaksohuni…

Showing 1–20 of 85 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.