The Body Shop Kosovo

Të reja dhe në trend

Personalisht, nuk ka asnjë që i besojmë më shumë sesa komunitetit tonë të adhuruesve dhe dashamirëve të The Body Shop që t’ju rekomandojë produktet e tyre më të dashura dhe më të pëlqyera. Dëshironi të dini se çfarë është e preferuar? Zbuloni trajtimet kryesore dhe të domosdoshme të këtij sezoni, nga tendencat e makeup-it të sezonit të ri te mania më e fundit e kujdesit për lëkurën. Ne zgjedhim përbërës të denjë për gumëzhitje dhe hedhim në treg risi të kujdesit për lëkurën, kujdesit të flokëve dhe trupit për t’u siguruar që do t’ju sjellim më të mirën në biznes. Me koleksionin tonë të produkteve të reja dhe në trend të bukurisë, do të keni gjithçka që ju nevojitet për të azhurnuar raftin tuaj. Pra, shkumohuni, pastrohuni dhe eksfoliohuni. Jeni në rrugën e duhur.

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.