The Body Shop Kosovo

Bli Kujdes për Fytyrën

Fytyra juaj është e juaja për ta dashur gjithë jetën, kështu që pse të mos e trajtoni atë me produktet tona më të mira për kujdesin e lëkurës? Siç mund ta dini, ne përdorim përbërës të frymëzuar nga natyra në produktet tona të fytyrës. Merrni në duart tuaja gamën tonë të hidratuesve , tonerave, pastruesve , dhe eksfoliuesve të lëkurës dhe krijoni një rutinë të kujdesit të lëkurës në mëngjes dhe në mbrëmje për t’ju ndihmuar të arrini lëkurë më të lumtur, me pamje më të shëndetshme.Po përballeni me lëkurë të thatë, lëkurë të ndjeshme ose lëkurë të prirur për të ‘pasur një moment’? Linjat tona mbulojnë kujdesin për fytyrën për të gjitha llojet e lëkurës, kështu që ju mund ta përshtatni rutinën tuaj për të ndihmuar me reduktimin e yndyrës, ushqimin dhe rigjallërimin e lëkurës ose shënjestrimin e akneve. Keni nevojë për ndihmë për të filluar? Drejtohuni tek disa nga produktet tona më të pëlqyera për fytyrën – provoni bb kremin tonë të freskët Fresh Nude BB Cream, forconi shkëlqimin me Hidratuesin tonë për Rritjen e Shkëlqimit me Vitaminë C ose zgjohuni me lëkurë më të butë, të freskët dhe me pamje të shëndetshme me Maskën e Gjumit Drops of Youth™ Bouncy Sleeping Mask.

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.