The Body Shop Kosovo

Locione Trupi

Kjo ndjenjë. Ju e dini cila. Locion i butë dhe i mëndafshtë për trupin që rrëshqet pa mundim në lëkurën tuaj. Kjo është pikërisht ajo që do të gjeni në linjën tonë të qumështit, xhelit dhe esencave të trupit. Asgjë nuk ngjitet këtu, vetëm locione trupi të lehta dhe hidratuese që përthithen lehtë. Po, nuk do të qëndrosh më me zhveshur ndërsa pret (imagjinoni kohën që do të kurseni). Provoni locionin tonë për trupin Black Musk për një përzierje delikate të myshkut dhe erëzave. Duhet të qetësohesh? Jepini Xhelit tonë me shumë përdorime me Aloe, të pasuruar me aloe vera organike të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë, një provë. Dhe për atë aromë të njohur të The Body Shop, provoni locionin tonë Mango Softening Whipped Lotion.

Showing all 14 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.