The Body Shop Kosovo

White Musk® Flora

Ne jemi duke kënduar ‘Dashuria është në ajër, kudo që të shikoni përreth …’ – kështu që duhet të jetë pranverë dhe koha që ju të lejoni linjën tone aromatike White Musk® Flora të flasë. Dhurojini vetes (ose kujtdo që dëshironi) këtë aromë lulesh me myshkun tonë legjendar White Musk me notat ngritëse të piperit rozë dhe bergamotës të përziera me nota të myshkut, peonit dhe zambakut të luginës pa mizori. Gjithë ky sofistikim dhe hijeshi e White Musk® Flora shtrihet nga koka deri te gishtërinjtë tuaj të këmbëve edhe me locionin tonë për trupin White Musk® Flora. Do të thotë që ju jeni disa sprucime ose të mrekullueshme larg një shëtitjeje të përsosur përreth parkut.

Showing all 6 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.