The Body Shop Kosovo

Olive

Një ode për ullirin: një dhuratë e jashtëzakonshme nga Nëna Natyrë. Linja e kujdesit për trupin me vaj ulliri ofron mirësitë e pasura me vaj nga frutat e përulura për disa formula serioze që i japin dashuri lëkurës. Shkumohuni për të filluar ditën ashtu si duhet me Sapunin tonë të vogël dhe të fuqishëm të Ullirit. Preferoni xhelin e dushit? Xhel ynë i dushit me ulli është një luks dushi që do ta lërë lëkurën tuaj të ndihet e pastruar dhe e freskuar. Ndiqeni me Gjalpin tone Ushqyes të Trupit me Ullinj. Ky gjalp që shkrin në lëkurë do ta lërë lëkurën të duket e shëndetshme dhe e ushqyer. Të gjitha të pasuruara me vaj ulliri organik të Komunitetit të Tregëtisë së Drejtë nga Italia me diell. Bellissimo.

Showing all 6 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.