The Body Shop Kosovo

Vajra Aromatike Shtëpie & Burners

Ne e dimë që nuk ka vend tjetër si shtëpia, kështu që kemi krijuar një sërë aromash shtëpiake që i përshtaten çdo ambjenti. Aromatizoni hapësirën tuaj me The Body Shop: zgjidhni vajra aromatik dhe djegës vajrash. Po kërkoni një aromë lulesh? Oil Tuberose & Orange Blossom Home Fragrance Oil është aroma jonë më e freskët me lule nga diapazoni Moments of Nature. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar të relaksoheni dhe të qetësoheni në vendin tuaj të shenjtë, apo të rikuperoni energji dhe të freskoni hapësirën tuaj, ne kemi vajin aromatik që ju duhet për shtëpinë.

Showing all 9 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.