The Body Shop Kosovo

White Musk®

Krijoni kujtime të reja ose rikujtojini me linjën tone të famshme të aromave White Musk®. E famshme që nga fillimi i saj në 1981, ajo u bë aroma përfaqësuese e një brezi. Gjithçka që doni mbetet e njëjtë, por tani ka një pamje të re, paketim të qëndrueshëm, aroma komplimentues për tu kombinuar dhe pjesa më e mirë – është vegan. White Musk® është një përzierje e freskët e aldehideve të pastra, jaseminës, zambakut të luginës dhe myshkut sensual – aroma e saj e pastër dhe me lule zgjon sensualitetin dhe besimin. -Është afatgjatë me një prekje të lehtë. Ose, nëse doni të luani me këto nota, elementët tone të tjerë të aromës White Musk® janë bërë për t’u shtresuar me aromën origjinale White Musk®, kështu që ju mund të përshtatni aromën tuaj të preferuar dhe ta kombinoni atë në një mënyrë krejt të re.

Showing all 20 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.